fredag 14 december 2007

Första natten


Är helt fashinerad...Vilken hund vi fått.
Ska väl börja med namnet. Mannen gick ut med Lexi igår kväl och sa att när han är hemma igen ska hunden ha ett namn, vi kan inte vela mer. Så han kom och frågade mig. Då sa Kaisa: Jag tänker kalla henne Ebba i allafall så får väl mamma kalla henne för nåt och pappa henne för nåt annat. Ja, så Ebba blev det i allafall till slut och nu känns det ganska bra. (Det är inte det lättaste att hitta ett namn värdigt den pärlan)...


Lexi säger ifrån en del, vilket hon också ska, men hon gör det på ett bra sätt. När husse gick ut med Lexi sprang Ebba och började tugga på Lexis ben direkt... Annars är väl Lexi mest nyfiken fortfarande. Och vi ser till att klappa om och kela med henne också för hon blir lätt lite avis. katten titade bara på Ebba, lät henne lukta lite och sprang till övervåningen. Totalt ointresserad.
Lexi sover i en sackosäck brevid min säng så vi beslutade att ta upp Ebbas korg och lägga den på Klas sida av sängen. Då hade vi en ledsen hund ett tag. Då tog jag henne till Lexi, lät dem nosa ett tag på varandra och la henne sen hos Lexi. Då blev Ebba lugn, men inte Lexi. Hon flyttade sig och försökte lägga sig i Ebbas korg istället, som var en aning för liten för henne.Då tog husse in ett täcke åt henne istället. Så Ebba fick sova i Lexis säck!!! och Lexi sov hos husse. Inte alls vad vi planerat men alla var nöjda.
Gick upp halv sju för ta ta ut hundarna. Ebba hade inte kissat på natten, utan snällt sovit. På gräsmattan både kissade och bajsade hon. Helt otroligt. Hon har, hittills bara kissat inne en gång och då var jag uppe och Husse i duschen så hon kände sig nog ensam.
Nu leker hundarna för full , sådär mysbiter på varandra. Tänk att det skulle gå så bra...

Inga kommentarer: