torsdag 22 maj 2008

Bygget går framåt

Här händer det något varje dag. Nu har vi kommit så långt att det börjar bli kul, spelar ingen roll längre att det är skitigt överallt...


Panelen på utbyggnaden är så gott som på plats. Den stora öppningen blir förlägningen av vårt vardagsrum. Dörrarna går att öppna helt (som dragspel). Fönstret är Josefins sovrum. Meningen är att hon ska kunna sitta i rullstolen och se ut, därför ett så stort fönster. Eftersom jag inte bett snickaren om lov att sätta in honom på nätet, suddade jag huvudet lite...


Så här hemsk ser gamla trappen i hallen ut. Den ska rivas imorgon. Trapphuset ska slås igen och det ska istället bli en klädkammare på övervåningen.
Idag kom nya trappen upp. Vit med furusteg (som just nu har skyddpapp på för att de inte ska bli smutsiga) . Den är placerad mellan matrummet och vardagsrummet.

Vi trodde nog att det skulle se mer klumpigt ut, men det blev väldigt ljust och luftigt. Tyvärr kunde jag inte ta fotot från bästa vinkeln inne i matrummet eftersom det hänger skyddsplats för hela väggen. Men trappen blev en ansiktslyftning för hela nederplanen.

Inga kommentarer: