måndag 16 februari 2009

Oro igen

Glad, men ack så blek!!!

Josefin mår inte riktigt som hon ska. Har pendlat i temp ett tag nu. Inte mycket, sådär 37.7 som max. Men i morse hade hon åt andra hållet, 35,7, för att en timme senare ha gått upp en grad. Länge sen hon hade undertemp. Hon är kall i händer och fötter, blek, stirrig blick etc. Igår kissade hon nästan ingenting så jag fick skippa hennes medicin. Ringde endokrin i Uppsala idag och efter 20 minuter ringde Josefins läkare upp oss (där går det undan). Förra veckans prover var föresten inte heller bra. Dessutom har vi fått tid till Josefins habiliteringsläkare 11.30 imorgon. Temperatursväxlingarna kan, tyvärr, bero på att det är tryck i skallen. I hop med alla symptom hon har är det uppenbart att något är fel.
Dessutom har vi upplevt att hon har ökad spasmisitet. Är otroligt spänd i musklerna. På nätterna sprätter hon till och väcker sig själv av det. Hon ska få Botox i ena armen och handen den 26/3. Sen ska vi diskutera medicinering mot hennes spasmer. Men det mest märkliga är att, mitt i allt detta, är hon otroligt glad. Skrattar högt ofta och försöker härma ljud.
Sen är det märkligt att det ofta är någonting med Josefin då man planerar något annat. Ska till Marie på fredag och sova kvar. Cicci kommer dit också med sina hundar. Har skjutit på detta en gång pga sjukdom. Får se om det blir av den här gången. Fast allt detta är en bisak om Josefin mår dåligt...

Inga kommentarer: