lördag 11 april 2009

Solsken i dubbel bemärkelse!!!

Glad Påsk!!!
I veckan har Klas varit ledig och dert har snickrats en hel del här. Lister mm har satts upp och jag har gjort en hel del i trädgården. Åkte och köpte en stenbänk som vi har blommor på. Blev så snyggt så. Blir glad bara jag tittar på den. I onsdags tog vi en Kaisa dag. Hon fick ta med sig sin kompis Anna och så åkte vi till busfabriken i Norrköping. Helt oplanerat eftersom Klas snickarkompis fick sjukt barn.
Vilket ställe det var. Toppen för barn och bra att de inte tar inträde för föräldrar, men efter två timmar var Kaisa helt slut. Handlade mat och åkte hem och grillade.
Påsken har varit lugn. Igår kom min mamma hit. Hon är nyopererad i knät och hoppar på kryckor. Hon stannade kvar över natten. Vi åt påskmat och hade det bara skönt.
Idag har jag rensat rabbatter. Solen skiner och livet börjar väl äntligen kännas bra igen. Har varit en tuff höst och början av året likaså. Har varit relativt less på det mesta. Svek, skitsnack, men framförallt Josefin som inte mått bra alls. Har varit tungt. Nu mår hon bra, men fortfarande pendlar hon i temp och ska ta nya prover nästa vecka för att se om det finns något som spökar i kroppen på henne.

Men idag skiner solen. Vilken härlig dag. Ikväll ska vi grilla. Och tänk vad ett litet "kram" kan få en på bra humör...

Inga kommentarer: