lördag 27 juni 2009

Festivalrapport 4

I går kväll var det Lundell som gällde. Efter en spännande fotbolsmatch, där Sverige förlorade på straffar, cyklade vi ner på stan. Lundell var, för ovanlighetens skull, på strålande humör. Musiken däremot föll inte mig riktigt i smaken. Han hade anpassat låtlistan till festivalen. Det var mycket fartfyllt, men blev rlativt enformigt efter ett tag. Fanns några guldkorn och finalen var suverän, med Josefins låt...


När vi väntade tjejerna och fick veta att dte var något som var fel på Josefin, fick vi åka till Uppsala för att ta nytt ultraljud och träffa en specialist. Fick inga bra besked med oss därifrån, utan allt såg bäcksvart ut. Vi hade även farmor med oss. På hemvägen svängde vi in i Enköping för att äta. Dessutom ville Klas köpa Lundell nya singel, som släpptes den dagen. Tillbaka i bilen satt Klas på skivan och ut sjunger lundel: Gå ut och var gald din jävel. Ja, man visste inte om man skulle skratta eller gråta, men sen dess har vi alltid sagt att det är Josefins låt. Och med den avslutade Lundell alltså igår och han gjorde det bra. Gick glad ifrån den konserten också.


Stannade till och lyssnade på Winnebäck. Det var knölfullt där, han är omtyckt. Svängde en hel del om honom, jag som mest hört ballader förr. Sen cyklade vi tillbaka och la oss.

Inga kommentarer: