söndag 10 maj 2009

Tjejträff och hundsex

Igår var det åter dags för en tjejträff. Vi hade planerat en 3 timmars skogspromenad, som skulle sluta vid en stuga med bastu vid en skogsjö. Tyvärr blev det för stort mannfall (eller kvinnofall), så vi planerade om och grillade här istället. Sen satt vi i röda fåtöljerna och pratade i timmar. Blev mycket reseprat. Var mycket trevligt.

I dag var det meningen att vi skulle till svärföräldrana och hämta hem Josefin och äta lunch, men farmor ringde. Både hon och Josefin var sjuka. Josefin har feber igen och är lite röd i halsen, men detta är något som går. Anna var hemma i slutet av veckan och hennes dotter var sjuk innan henne. Så är inte speciellt orolig. Däremot ska vi ändå lämna urinprov imorgon bitti för att följa upp urinvägsinfektionen hon haft.

Ikväll kom Marie igen för en ny parning av hundarna. Tänk att hon sitter och åker tur och retur från Västervik så att Hugo får ha lite skoj. Idag var han het på gröten. Vi började med att släppa ut dem på gräsmattan.

Pang på bara...


Och så här trött var Hugo efter att ha jagat Ebba.

När de lekt en stund gick vi in och de fick para sig i lugn och ro. Gick bra. Ebba var så villig så och Hugo satt fast i säkert 20 minuter. Så nu får vi hoppas på småttingar i juli. Kan ju inte bli annat än söta små. Måste också nämna att Kaisa, 6 år, har varit oerhört intresserad av vad hundarna sysslat med och varför. Hon har även ställt diverse frågor om Hugos anatomi.

Inga kommentarer: