torsdag 4 september 2008

Ridning, valpar mm

I tisdags började ridningen igen. Var så himla kul. Vi har haft paus hela sommaren och självförtroendet var nog långt ner i skorna. Kändes som jag inte skulle kunna nåt. Men gick bra. Är taggad igen!!! Fannys valpar blir 9 veckor på torsdag. Svarta, lugna och väldigt mysiga. En valp finns kvar om någon är intresserad. http://hem.bredband.net/ulvstorp

Den ena söt, den andra minder söt! Ni får välja vilket
Igår ringde läkaren och talade om att Josefin hade bakterier i urinet. Vi tog en odling i torsdags eftersom hon varit hängig i två veckor. Hon fick penicilin, som hon kräks av. Så nu ska vi prova mindre doser, men fler gånger om dagen. Annars ska vi in och ta en ny odling imorgon. Nu ringde Anna precis och sa att Josefin kräks, bara hon får vatten i magen, så penicilinet har visst sabbat magen totalt. Ska försöka få tag i dem på barnmottagningen.
Idag ringde Josefins habiliteringsläkare. Vi har en del framför oss igen. Josefin ska träffa handkirurgen, för att bestämma om hon ska få Botox i sin ena arm och hand. Hon är väldigt stram i musklerna. Botoxen ges under narkos i Uppsala. Sen ska Josefin göra en datortonografi för att se hur det ser ut i huvudet på henne. Hennes kateter från skallen ner i ventrikeln (där vätskan finns) sitter lite snålt till, så finns risk för framtida operation, tyvärr. Sen ska Josefin på habiliteringsvecka i Eskilstuna om ett par veckor för intensivträning. Vecka 49 och 50 ska hon till Folke Bernadottehemmet i Uppsala för intensiv kommunikationsträning. Så här händer det något helat tiden... Ocj i eftermiddag börjar Kaisa på simskolan.



Inga kommentarer: