söndag 17 augusti 2008

Utställning i Nyköping

I morse gick jag upp vid sex, tog hundarna på promenad, åt frukost, packade blien och väckte sen Kaisa. Vi åkte till utställningen i Nyköping. Som vanligt träffade vi en massa bekanta. Vi höll till i Cicci och Ubbes tält. kaisa och Tobias höll varandra sällskap. Petra var där med Bodil och Sandra och Marie kom också dit. Som vanligt var Ebbas pappa där med matte och husse, men vi satt på motsatta sidan av varandra. Vädret var väl inte det bästa och det märks på fotona. Har tagit betydligt bättre kort... Men som vanligt var det trevligt med mycket prat, kantarellmackor och tårta!!!
Kvinnan som kom på första plats... utan hund.
Bernhard fick 1:a i kvalité. Han kom trea, men är inte riktigt säker...

Sandra ställde Gizmo...
Gladast idag var nog ändå Veronika. Men det kan du säker läsa om på hennes hemsida:
http://www.cockergrabbarna.se/

Ebba överaskade genom att gå jätte fint. Matte blev så glad så. Fick sin första 1:a och blev reserv. Behöver växa till sig lite mer, men hon är bara 10 månader.
10 mån Feminim ännu lite lätt juniortik, bra storlek nack huvud o uttryck, bra hals o överlinje, rak i skuldra, överarm. Ännu lite grund i bröskorgen, bra ben o tassar. Bra vinklad bakställ, utm pälskvalité. Rör sig m bra resning o steglängd, en aning uppdragen överlinje i rörelse. En tik som behöver mer tid för att komma till sin fulla rätt.
Monica Drejer

Matte var otroligt stolt över sin pärla. Hade som mål att få en 1:a och det fick hon...
Tack alla för en trevlig Dag!!!

Inga kommentarer: